fbpx
0879 46 47 42 info@vayaestates.com

Управление на Проекти

За повече информация се свържете с нас на 0879 46 47 42.

Разработване на бизнес план, проучване обвързано с индивидуалните намерения и изисквания на инвеститора.

 На база направените проучвани се разработват възможните варианти. Схемите се изработват от инжинери с прецизно определени технически параментри. На този етап се определят и мощностите и трасетата за захранване на сградата с ток, вода, газ и др.

Изготвяне на подробен бюджетен план обвързващ всички звена (маркетинг, проектни проучвания и зготвяне на проект, разходи свързани с ючидическата страна на процена и КСС на строителството). Следене за стриктното изпълнение на изготвения и одобрен бюджет.

Стартиране на процеса с откриване на строителна площадка. Следене за отличното изпълнение на вече одорения проект.Контрол на качеството на извършваните дейности, организация на логистичните и юридически аспекти от дейността.

С финализирането на строително-монтажните дейности се преминава към процедура по въвеждане на обекта в експлоатация и получаване на разрешение за използване (Акт 15 и Акт 16).

Изготване на график за периодичните инспекции с оглед валидността на гаранциите. Подготовка на необходимите гаранционни дневници. Контрол на гаранциите  и доставчици освобождаване на договорените гаранционни суми.

КОНТАКТИ

Адрес

Г.С.Раковски 25
Sofia, Bulgaria

Телефон

+359 (0)879 46 47 42

E-mail

info@vayaestates.com

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – Петък: 09:00 – 19:00
Събота и Неделя: Почивни дни

ПИШИ НИ С ВЪПРОС

– или ИЗПРАТИ –

Интересувате се от: