fbpx
0879 46 47 42 info@vayaestates.com

ТВОЯТ НОВ ДОМ

Индивидуален подход. Различна агенция, която е ориентирана към клиента. Задаваме правилните въпроси, за да разберем максимално добре нуждите на клиентите.

КОНТАКТИ

Телефон: +359 879 464742
Email: info@vayaestates.com
Адрес: София, Г.С. Раковски 25

С нас ще намериш

ТОВА ОТ КОЕТО ИМАШ НУЖДА.

 

ИНДИВИДУАЛЕН ПОДХОД

БЪРЗИ И ЕФЕКТИВНИ РЕШЕНИЯ

w

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ

Вая Естейтс предлага пакет от различни услуги в сферата на недвижимите имоти. Ние ще бъдем с Вас при покупка, продажба, наемане, отдаване под наем на жилище, офис или парцел. Ще изградим и реализираме вашият интериорен проект, ще ви асистираме с цялостен ремонт на вашето жилище или с услуги по конкретни довършителни работи.  

Работим с доказани партньори в сферата, което ни помага да намерим бързо най-доброто за нашите клиенти. Имаме достъп до стотици предложения, които да отправим към Вас преди да са обявени на масовия пазар. Така ще направите най-добрата инвестиционна сделка и ще бъдете сред първите с голям избор за жилище. Преминаваме  лицензирани обучения и разполагаме със сертификати за извършване на посредничество в сферата на недвижимите имоти. Предлагаме високо професионално обслужване, гарантиращо на клиента спокойствие и сигурност.

Актуализираме ежедневно сайтът си, за да имате достъп до актуална информация. Разгледайте предлаганите от нас обекти на този линк. 

ПОКУПКА НА ЖИЛИЩЕ

ИНВЕСТИЦИОНЕН ИМОТ

УПРАВЛЕНИЕ НА ИМОТИ

РЕМОНТНИ ДЕЙНОСТИ

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН

НАШИТЕ ПАРТНЬОРИ.

 

 

 

 

 

 

 

Z

ЕКСПЕРТНО СЪДЕЙСТВИЕ

при покупка, продажба или отдаване под наем на жилища, офиси или парцели

Z

КОНСУЛТАЦИИ

по всички видове правни въпроси, свързани с покипко-продажбата на имот.

Z

ПАРТНЬори

богата мрежа от партньори опериращи в индустрията – ремонтни дейности, интериорен дизанй, довършителни дейности и други.

Z

ОТСТЪПКИ

специални отстъпки от цените на конкретни услуги, на всички наши партньори

БЕЗПЛАТНА КОНСУЛТАЦИЯ.

Обсъждане на цели

Експертна оценка

Познаване на пазара

РАзвитие на стратегия

запази си час за безплатна консултация с екипа

w

Професионални съвети

Помощ от екипа

Z

Управление на процеса

Гарантиран успех

Интериорен Дизайн

Благодарение на дългогодишната ни работа с изключително реномирани и професионални студиа за интериорен дизайн, работим и предлагаме услуги в това направление от много високо качество и с акцент върху детайла.

 

 

 

 

НИЕ ЩЕ НАМЕРИМ ВАШИЯТ ЖЕЛАН ДОМ

В нашият сайт разглеждате само актуални и реални обяви, които са от доказани и проверени строители и инвеститори. Свържете се с нас за пълна информация.

БЛОГ.

VAYA ESTATES: A DIFFERENT TYPE OF BROKERAGE

VAYA ESTATES: A DIFFERENT TYPE OF BROKERAGE

Tsvetomir Partalozov, Vaya Estates Manager   Established in 2018, Vaya Estates is a brokerage that since day one has strived to offer client-oriented type of service. Today, this translates into a diverse portfolio of properties for sale, trusted partnerships...

Победител в категорията Дебют на агенция за 2019 на годишните награди на Imoti.net

Победител в категорията Дебют на агенция за 2019 на годишните награди на Imoti.net

   Дебют на агенция за недвижими имоти за 2019 г На петата юбилейна церемония организирана от imoti.net за добри практики в бранша, Вая Естейтс получи отличието "Дебют на годината" Тази награда е първата, с която заявяваме присъствие, отговорност и отношение към...

Цветомир Парталозов: Има два сценария за развитие на пазара на имоти

Цветомир Парталозов: Има два сценария за развитие на пазара на имоти

Ситуацията с Covid-19 е неочаквана и трудна в момента, но ние не сме крайни песимисти и според нас има два сценария за развитие в сферата на жилищните имоти.   Първият вариант е по-положителния и той изобразява буквата V или U. Ако кризата бъде преодоляна бързо,...

Защо да закупите жилище през VayaEstates?

Защо да закупите жилище през VayaEstates?

Агенция за Недвижими Имоти VAYA ESTATES се отличава в индустрията благодарение на редица практики, които прилагаме в работатА си от години. Кои са те?   Довършителни работи и изпълнение на проектът ни до нанасянето Ви, плюс авторски надзор или проджект мениджмънт...

Апартамент или ателие? Какви са ключовите разлики, които трябва да знаем?

Апартамент или ателие? Какви са ключовите разлики, които трябва да знаем?

Често, особено в новото строителство се срещат напълно използваеми за жилищни нужди имоти със статут на "ателие". КАКВО ОЗНАЧАВА ТОВА?   Често, особено в новото строителство се срещат напълно използваеми за жилищни нужди имоти със статут на "ателие". В такава...

Vaya Estates Group с нов уебсайт

Vaya Estates Group с нов уебсайт

VaYA ESTATES ОФИЦИАЛНО ПУСНА НОВИЯТ СИ УЕБСАЙТ в УСЛУГА НА ВСИЧКИ СВОИ КЛИЕНТИ и ПАРТНьори.   Радваме се да споделим, че с развитието на нашата компания, дойде и моментът официално да пуснем и новият ни уебсайт, който отлично да комуникира и да дава бърза и ясна...

Благодаря на целия екип на Vatya Estates, за това че проявиха такъв професионализъм, разбраха добре нашите изисквания и проявиха търпението при намирането на нашият нов дом. Силно препоръчвам!

Мария Декова

Клиент

Попаднахме на обява на Vaya Estates съвсем случайно при търсенето на инвестиционен имот и чесно казано, това се оказа най-ключовият момент при покупката. Щеше ми се да познавам компанията и екипа от по-рано! Чудесни са!

Сирма Димитрова

Клиент

С удоволствие пиша тази препоръка! Не предполагах, че на пазара в България може да има фирма за недвижими имоти, която така професионално да обслужи нуждите ни. От начало, до край!

Пламен Саранов

Клиент

НАМЕРИ ТВОЯТ ЖЕЛАН ДОМ ИЛИ ИНВЕСТИЦИОНЕН ИМОТ

В нашият сайт разглеждате само актуални и реални обяви, които са от доказани и проверени строители и инвеститори. Свържете се с нас за пълна информация.

GET NOTICED. EFFECTIVELY.

КОНТАКТИ

Адрес

Г.С. Раковски 25
София, България

Телефон

+359 (0)879 46 47 42

E-mail

info@vayaestates.com

ПИШИ НИ С ВЪПРОС

– или ИЗПРАТИ –

Интересувате се от: