fbpx
0879 46 47 42 info@vayaestates.com

ЗАВЪРШЕНИ ОБЕКТИ

Апартамент гр. София

Къща в гр. Ловеч

Апартамент в кв.Витоша

Апартамент в Дианабад

Апартамент на Г.М.Димитров

Апартамент в комплекс Вита Верде 

ЦЯЛОСТЕН ИНТЕРИОРЕН ДИЗАНЙН

3D ВИЗУАЛИЗАЦИИ

ВНИМАНИЕ КЪМ ДЕТАЙЛА

ЕКИП ПРОФЕСИОНАЛИСТИ

ОТСТЪПКИ ОТ ЦЕНИ НА МАТЕРИАЛИ

l

УПРАВЛЕНИЕ НА ПРОЦЕСА

Предлагаме Ви да спестим много часове и нерви от ежедневието Ви и да поемем контрола над изпълнението на Вашият проект. Цялостното планиране, организиране, координиране и контрол, ще бъдат наш ангажимент. Ние ще имаме редовна кореспонденция с всички подизпълнители, за да постигнем възможно най-добрия резултат!

Архитектурно заснемане: Това е важен етап, в който се вземат всички реални размери /винаги има разминавания с архитектурата, а всеки сантиметър е важен/ на помещенията. Заснемането предотвратява бъдещи грешки, което спестява време, нерви и финансови средства.

Разпределения: В етапа на комуникацията и срещите ни уточняваме най-функционалните и добре изглеждащи варианти за всяко помещение. Тук е момента, в който решаваме къде да бъде  фурната/ниско или високо/, колко голям да бъде телевизора, хладилникът двукрилен ли ще бъде и ще има ли място такъв и т.н

Идеен проект: След като сме направили консултация с Вас и сме уточнили линията, която ще следваме, започваме работата по Вашият проект. Първата стъпка е изготвянето на 3D визуализации, които обсъждаме и в етапа на работа променяме, ако има нужда. След като сте потвърдили избраният вариант преминаваме към втората стъпка – работен проект/чертежи/

Работен проект /чертежи/:

Това е изключително важен етап от работния процес, в който ние разглеждаме подробно всеки детайл.

 • Чертежи на електро инсталацията. Ние правим чертеж с точно разпределение до сантиметър на всеки един електрически извод, като целта е контактите да бъдат поставени така, че да бъдат максимално удобни за използване и да служат за ползването на конкретен уред. В повечето случаи се налага разместване на разпределението на стаята, което налага и промяна на електро инсталацията. Важно е чертежите да бъдат направени спрямо изготвения интериорен проект.

 • Чертежи за ВИК инсталация. Тук отново се съобразяваме с проекта, като всеки извод трябва да бъде поставен на точното място, за да може да бъде изпълнена избраната от Вас визуализация.

 • Чертеж на мебели. Визуализациите, които правим са не просто картинки с поставени в тях мебели, които да си подхождат помежду си. За да се получи всичко и в действителност, трябва да се обърне внимание на всеки сантиметър и всяка мебел, електроуред и осветително тяло трябва да си бъдат на мястото и с точно определени размери.

 • Чертеж на настилките. Той ще помогне да бъдат поръчани правилното количество подови настилки. Обикновено ние предлагаме конкретни варианти за санитария и паркет/ламинат/, което ще Ви помогне и в това да си направите предварително крайната сметка.

 • Чертеж на детайли от гипсокартон. В повечето случаи в баните и на тавана се налага да се използва гипсокартон, като точните им чертежи са важни за постигане на искания вариант, както и за строителните работници, които трябва да имат точния размер и дълбочина на всеки детайл

Авторски надзор. За да се получи Вашият проект по най-добрия начин, е хубаво хората, които са го изготвили да проследят целият процес по изпълнението му, като  координират работата на строителните работници, избраната мебелна фирма и всички останали подизпълнители.

ОСНОВЕН ПАКЕТ

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

 • Професионална Консултация
 • Разпределения на помещенията
 • Висококачествени 3D визуализации

ЦЕНА при запитване

Пълен ПАКЕТ

ПАКЕТЪТ ВКЛЮЧВА:

 • Консултация
 • Разпределения на помещенията
 • Висококачествени 3D визуализации
 • Архитектурно заснемане
 • Работни чертежи
 • Чертежи на мебелите
 • Авторски надзор
 • Предвиждане на крайните ценови граници за изпълнението на проекта
 • Отстъпки от подизпълнители

ЦЕНА при запитване

ЕТАПИ НА РАБОТА.

N

Оглед и архитектурно заснемане

N

Разпределения и функционално зониране

запази си час за

безплатна консултация 

N

Интериорен дизайн и детайлни 3D визуализации

ИЗРАБОТКА НА Работен проект

Z

ЕКСПЕРТНО СЪДЕЙСТВИЕ

при покупка, продажба или отдаване под наем на жилища, офиси или парцели
Z

КОНСУЛТАЦИИ

по всички видове правни въпроси, свързани с покипко-продажбата на имот.
Z

ПАРТНЬори

богата мрежа от партньори опериращи в индустрията – ремонтни дейности, интериорен дизанй, довършителни дейности и други.
Z

ОТСТЪПКИ

специални отстъпки от цените на конкретни услуги, на всички наши партньори
 

 

 

 

 

 

Благодаря на целия екип на Vatya Estates, за това че проявиха такъв професионализъм, разбраха добре нашите изисквания и проявиха търпението при намирането на нашият нов дом. Силно препоръчвам!

Мария Декова

Клиент

Попаднахме на обява на Vaya Estates съвсем случайно при търсенето на инвестиционен имот и чесно казано, това се оказа най-ключовият момент при покупката. Щеше ми се да познавам компанията и екипа от по-рано! Чудесни са!
Сирма Димитрова

Клиент

С удоволствие пиша тази препоръка! Не предполагах, че на пазара в България може да има фирма за недвижими имоти, която така професионално да обслужи нуждите ни. От начало, до край!

Пламен Саранов

Клиент

НАМЕРИ ТВОЯТ ЖЕЛАН ДОМ ИЛИ ИНВЕСТИЦИОНЕН ИМОТ

В нашият сайт разглеждате само актуални и реални обяви, които са от доказани и проверени строители и инвеститори. Свържете се с нас за пълна информация.

КОНТАКТИ

Адрес

Г.С.Раковски 25
София, България

Телефон

+359 (0)879 46 47 42

E-mail

info@vayaestates.com

РАБОТНО ВРЕМЕ

Понеделник – Петък: 09:00 – 19:00
Събота и Неделя: Почивни дни

ПИШИ НИ С ВЪПРОС

– или ИЗПРАТИ –

Интересувате се от: